Zeven tot zeven

Wij zijn een brede school. Uw kind vindt bij ons van zeven tot zeven een veilige en prettige plek om zichzelf op de beste manier te ontwikkelen. Hiervoor werken we al jarenlang intensief samen met KomKids kinderopvang. Samen bieden wij een doorgaande lijn van peuterspeelzaal tot groep 8.

Voor de voor- en naschoolse opvang hebben wij binnen de school speciaal ingerichte ruimtes waar uw kind zich kan ontspannen.

De tussenschoolse opvang vindt plaats in ons eigen, kleurrijke kidsrestaurant  en in de gemeenschappelijke ruimte op de 1e verdieping. Hier luncht uw kind onder begeleiding van onze tso-medewerkers tussen de middag aan gedekte tafels.

Onder ‘Praktische informatie’ vindt meer informatie over de buitenschoolse en tussenschoolse​ opvang en over hoe u uw kind hiervoor op kunt geven.