Werken bij De Violier

De Violier, gevestigd in Schiedam Noord, is een moderne openbare basisschool die stevig in de maatschappij staat. Bij ons kunnen kinderen zich van 07.00 tot 19.00 uur op alle gebieden ontplooien en zo opgroeien tot een persoonlijkheid met veel kennis, zelfvertrouwen en respect voor anderen. Kinderopvang en school gaan naadloos in elkaar over. De leerkrachten, pedagogisch medewerkers en vakdocenten van de (naschoolse) activiteiten vormen een enthousiast en betrokken team dat zich 100 % inzet, zodat elk kind zich optimaal kan ontwikkelen. Samen werken we aan een solide basis voor een mooie toekomst. Onze kinderen oefenen vanaf groep 1 spelenderwijs hun Engelse taalvaardigheid.

Als echte onderzoekende professioneel grijp je nieuwe kansen. Je bent een teamplayer met gevoel voor humor. Jij gaat helemaal voor de basisvaardigheden maar onderzoekt ook het thematisch onderwijs. Wij bieden jou een professionele cultuur met een open communicatie. Waarin jij opleider en leerkracht in één bent. Ben je daarnaast enthousiast, zelfverzekerd en bewust van je kwaliteiten… reageer dan direct!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mariska Boer, directeur telefoon: 010-4714603 of mail naar m.boer@primoschiedam.nl. Direct reageren kan ook met onderstaande knop:

Benieuwd naar andere mogelijkheden bij Primo Schiedam?

Bekijk hier al het nieuws

Taken

inschrijvenkennismakenschoolgids

https://www.violierschiedam.nl/wp-content/uploads/Venster-schoolgids-2022-2023-41567-15HT-000-26-01-2023.pdf