Ouderparticipatie

​Op onze school zijn veel ouders actief. Dat stellen wij bijzonder op prijs. Er zijn hulpouders voor de bibliotheek, voor hulp bij sportdagen en als begeleiding bij uitstapjes en festiviteiten. Daarnaast ondersteunen ouders ons ook bij onderwijskundige zaken, zoals leesgroepjes, rekengroepjes en Mini Loco-activiteiten. Eens per maand kunt u van 08.30-08:50 uur ouder-kindactiviteiten doen met uw kind (groep 1 t/m 4). Ook worden er kijkmiddagen georganiseerd waarbij de ouders van de groepen 5 t/m van 14:15- 14:45 een kijkje kunnen nemen in de klas.

Kortom, op allerlei gebieden doen ouders actief mee aan het schoolleven. Wij hechten hier veel waarde aan omdat de leefwereld van ‘thuis’ en ‘school’ op deze manier dichter bij elkaar komt.

Op Parro verschijnen regelmatig oproepen voor hulpouders vanuit de leerkracht of vanuit de OR. Vindt u het leuk om te helpen, dan kunt u hierop reageren.
Vanuit de directie wordt er regelmatig informatie gedeeld op Parro over actuele zaken en één keer per maand verschijnt er een nieuwsbrief die wordt gedeeld via Parro. Bovendien staan alle nieuwsbrieven ook op de website onder het tabje ‘nieuws’.
Bekijk hier al het nieuws

Taken

inschrijvenkennismakenschoolgids

https://www.violierschiedam.nl/wp-content/uploads/Venster-schoolgids-2022-2023-41567-15HT-000-26-01-2023.pdf